Izvor: Svet plus, 02.Apr.2024, 11:29

Da li će Tobi Megvajer igrati Spajdermena u četvrtom nastavku?

Režiser trilogije "Spider-Man", Sam Raimi, prokomentarisao je, da li zaista pravi "Spider-Man 4" sa Marvelovim glumcem Tobijem Magvajerom. 
Nakon više od godinu dana glasina da se radi na "Spider-Man 4" sa Magvajerom i Raimijem, režiser je direktno upitan od strane CBR-a da li su glasine istinite. Međutim, izgleda da nagađanja nisu tačna.Raimi, kako kaže, nije čuo ništa o tome.
- Pa, još nisam čuo ništa o tome, pročitao sam to, ali zapravo još na tome ne radim. Voleo sam "Spider-Man: No Way Home". Bilo je zaista jako moćno videti opet Tobija Magvajera u tome. Nisam razgovarao sa Tobijem o tome, ali možda jeste Marvel, ili Columbia Pictures. Ali, upravo sam radio sa Marvelom na filmu pod nazivom "Doctor...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.