Bijonse dobila ulicu na Bermudima!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse dobila ulicu na Bermudima!

Ulicu su samoinicijativno preimenovali stanovnici, nakon što je R&B zvezda nastupila na tom mestu u okviru muzičkog festivala koji je održan 2008. godine

Američka pevačica Bijonse (32) dobila je ulicu, štaviše bulevar na Bermudskim ostrvima, nakon nastupa na tamošnjem muzičkom festivalu.

Ulicu su samoinicijativno preimenovali stanovnici, nakon što je R&B zvezda nastupila na tom mestu u okviru muzičkog festivala koji je održan 2008. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine.

Iako promena imena ulice nije zvanična, novi naziv je postao toliko popularan da je postavljena tabla sa imenom pevačice.

"Nakon njenog nastupa, svi su počeli ulicu da zovu "Bijonsin bulevar"", objasnio je jedan stanovnik, dodajući da gotovo svi danas tako zovu ulicu, čak i kada turistima daju uputstva.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bijonse dobila bulevar na Bermudskim ostrvima!

Izvor: Svet, 03.Mar.2013

Američka pevačica Bijonse dobila je ulicu, štaviše bulevar na Bermudskim ostrvima. Ulicu su samoinicijativno preimenovali stanovnici, nakon što je poznata pevačica nastupila na tom mestu u okviru muzičkog festivala koji je održan 2008. godine. Iako promena imena ulice nije zvanična, novi naziv...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.