BRENA ŽENI SINA! Viktor Živojinović staje na ludi kamen: Već se ponašamo kao da smo u BRAKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 09:50

BRENA ŽENI SINA! Viktor Živojinović staje na ludi kamen: "Već se ponašamo kao da smo u BRAKU"

Planiraju veliku gala-svadbu!

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović (22) staje na ludi kamen! Naslednik folk zvezde i proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića venčaće se studentkinjom iz Brusa Sandrom Miljaković (26).

Zbog situacije sa korona virusom, mladenci će napraviti veliko slavlje 2021. godine.

- Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - kaže Viktor i nastavlja:

- Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale.

Buduća mlada je rodom iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Nedavno se sa Viktorom vratila iz Monaka, gde je bila na svom prvom letovanju sa Živojinovićima.

- Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku - priča Brenin i Bobin najmlađi sin.

Inače, Viktor je potpuno rešio da se osamostali, pa je pre nekoliko dana otvorio splav na Novom Beogradu (pogledajte OVDE).

- Rešio sam da otvorim splav "Move" jer želim da sam širim biznis. Mama nije bila za to jer već imam restoran, ali me je na kraju podržala. Iako sam živeo u Americi, nisam hteo da tamo ulažem novac, već u Srbiji. Volim ugostiteljski posao i u mojim lokalima se poštuju sve mere u borbi protiv korona virusa. Nije zarada kao ranije jer je smanjen broj gostiju, ali svakako nisam u minusu - objašnjava najmlađi Živojinović.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ženi se Viktor Živojinović: Raskošno, gala slavlje sa 500 zvanica!

Izvor: Story, 10.Avg.2020

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor do ušiju je zaljubljen u svoju devojku Sandru Miljaković. Tek što su proslavili godinu dana veze, naslednik folk dive je otkrio da planiraju i svadbu naredne godine. ― Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.