Andrija Milošević: Ženim se u nedelju!

Izvor: Kurir, 29.Nov.2012, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Milošević: Ženim se u nedelju!

Samo još nisam odlučio u koju, rekao je poznati glumac i voditelj

Andrija Milošević zasmetao je nekolicini tviteraša koji žele da ga izbace iz „Prvog glasa Srbije“. Razlog nije naveden, pišu dnevne novine San.

Naime, pre desetak dana pojavilo se nekoliko sličnih statusa u kojima uporedo sa voditeljevim najavama kako glasati za takmičare ide i obaveštenje kako izbaciti ovog glumca.

„Ako želite da Andrija Milošević propadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kroz rupu, pošaljite ‘Fenomenalno’ na 5554“, napisao je Darko Nikolić*hudlibre, ili „Da izbacite Andriju Miloševića iz PSG, pošaljite na 0180-800-900 tekst ‘Marš u p.... materinu’“.

Iako ima mnogo i pozitivnih komentara, pažnju su privukla ova dva negativna, ali to voditelja ne brine.

- To je mali procenat ljudi. Pokazatelj koliko sam nekom simpatičan jeste 20.000 već naručenih karata za predstavu u kojoj igram sa Marinkom Madžgaljem. Obići ćemo 30 gradova u Srbiji, okruženju, Kanadi. Bože moj, uvek će biti onih koji vas ne vole, a i znam da su ti komentari uvek zanimljiviji od pozitivnih.

Poznate ličnosti su takođe aktivne na Tviteru u toku finalne emisije. Komentarišu, neretko i negativno. Da li ti smeta?

- Znam da sam ljudima interesantan, pa me zato i komentarišu. Neka ih, to im je neka vrsta terapije, i ja hoću da im pomognem da im bude bolje (smeh). Neka oni organizuju Tviter glasanje za sledeću sezonu za novog voditelja, pa možda ih neko i čuje.

Zameraju ti i na rečniku od desetak reči - odlučno, fantastično, sjajno, bajno...

- Moje obraćanje publici je kratko i služi da dam potrebne tehničke informacije, o glasanju, brojevima i slično, a sud o kandidatima daje žiri. Obećavam, ubaciću još neku reč.

Mnogo se buke podiglo zbog komentara Aleksandre Radović koji je uputila jednoj kandidatkinji da u njoj nema života. Da li se uvek slažeš sa odlukom žirija?

- Apsolutno se slažem s Aleksandrom i ostatkom žirija u svemu. Ljudi su profesionalci. Odlični u poslu kojim se bave i nisu u žiriju da bi delili hvalospeve, već da od kandidata izvuku najbolje. Lako je postati poznat, ali je teško opstati i biti kvalitetan u tome.

Maštao si kao klinac da postaneš fudbaler, a ipak si se odlučio za glumu. Što?

|- Dobro je da sam tako postupio. Moja generacija 1978. propadala je devedesetih godina, a svi znamo kako se tada živelo. Gluma mi je bila dobar potez. Ma, nije samo to. Lakše je bilo izboriti se i uspeti

Šta misliš o domaćem fudbalu?

- Mislim da nije baš dobar. Trebalo bi više klubova da učestvuje i da se sve to podigne na viši nivo. Da se napravi regionalna liga. Da se širimo, ali sam svestan da nema para. Sport i kulturu možete da svedete pod isto. Da bi neko išao na utakmicu, u pozorište ili bioskop, mora da kupi kartu, a nema se uvek para za to.

Kako ti se čine vicevi o Crnogorcima u Beogradu?

- Slatki su mi. Zanimljiv mi je onaj za istraživanje u Beogradu kada je oko 70 odsto ispitanika na pitanje „Da li vam smetaju Crnogorci u Beogradu?“ odgovorilo sa „Kome mi smetamo?“.

Novine su preplavljene tvojom izjavom da se ženiš. Kad ćeš?

- U nedelju, samo još nisam odlučio koju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrija Milošević odlučio: Ženim se u nedelju!

Izvor: Svet, 29.Nov.2012

Andrija Miloševićzasmetao je nekolicini tviteraša koji žele da ga izbace iz „Prvog glasa Srbije“. Naime, pre desetak dana pojavilo se nekoliko sličnih statusa u kojima uporedo sa voditeljevim najavama kako glasati za takmičare ide i obaveštenje kako izbaciti ovog glumca. “Ako želite da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.