Aleksandra Kovač u društvu Džuda Loua i Mišela Platinija

Izvor: Blic, 06.Sep.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Kovač u društvu Džuda Loua i Mišela Platinija

Poznata pevačica Aleksandra Kovač je postala ambasador kampanje "1od 5" Saveta Evrope, pored svetskih javnih ličnosti kao što su glumac Džud Lou i Mišel Platini, predsednik UEFA. Aleksandra Kovač

Ona će tim povodom danas premijerno izvesti svoju kompoziciju "Stop the silence!" u Savetu Evrope, u Strazburu, a Incest Trauma Centar će predložiti ovu kompoziciju za himnu Kampanje "1 od 5" na evropskom nivou.

Popularna pevačica će nastupiti u okviru dvodnevne sesije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja promoviše uspešne primere kampanje "1 od 5" i inovativne pristupe sprečavanju i zaustavljanju seksualnog nasilja nad decom u državama članicama.

Kompoziciju će izvesti pred predstavnicima 17 država članica Saveta Evrope, kao i brojnim drugim zvaničnicima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kampanja protiv seksualnog nasilja nad decom: Aleksandra Kovač u društvu Džuda Loua i Mišela Platinija!

Izvor: Svet, 06.Sep.2012

Poznata pevačica Aleksandra Kovač je postala ambasador kampanje “1 od 5″ Saveta Evrope, pored svetskih javnih ličnosti kao što su glumac Džud Lou i Mišel Platini, predsednik UEFA. Ona će tim povodom danas premijerno izvesti svoju kompoziciju “Stop the silence!” u Savetu Evrope, u Strazburu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.