Nova mis Srbije: Bila sam šokirana kada sam čula da je Nikolina udata

Izvor: Blic, 17.Okt.2012, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova mis Srbije: Bila sam šokirana kada sam čula da je Nikolina udata

Nakon što se Nikolina Bojić odrekla titule mis Srbije, lenta je otišla u ruke 18-godišnje učenice iz Požarevca Aleksandre Doknić.

Aleksandra je prvobitno bila proglašena za prvu pratilju, ali je juče u toku dana sa roditeljima posetila "Miss Yu" kompaniju kako bi joj bilo predočeno šta je sve očekuje kao mis Srbije.

- Ne znam šta me dalje čeka, mada sam ja bila zadovoljna i kao prva pratilja - izjavila je Aleksandra juče za "Blic".

Iako je Nikolinin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slučaj bacio senku na ovo takmičenje lepote i izazvao brojne polemike, Aleksandra kaže da ima punu podršku svojih roditelja koji imaju poverenja u nju i “Miss Yu” kompaniju.

- Nikolina je ona sasvim dobra devojka sa kojom sam se družila za vreme priprema. Budući da je ona učestvovala na ovom takmičenju i prošle godine davala je savete drugim devojkama kako da se ponašaju pred kamerama, da se opuste, bila je prema svima super - kaže Aleksandra.

Ona kaže da sa Nikolinom nije ostvarila neki prisniji kontakt i da je bila veoma iznenađena kada je čula da je Nikolina udata.

- Bila sam stvarno šokirana, nisam mogla ni da pretpostavim da je udata, to je bilo iznenađenje za sve. Ona nikada nije pominjala dečka, niti pričala bilo šta o njemu - ističe Aleksandra

Aleksandra ima 18 godina iz Požarevca je i pohađa gimnaziju, a osim što se takmičila na izboru za mis Srbije, te nekoliko lokalnih izbora, ova lepotica je u julu pobedila i na izboru za “Nivea New Faces” u organizaciji magazina “Joy” i modne agencije “Klik”. Manekenstvom se bavi od nedavno, a uzor u ovoj industriji joj je Adrijana Lima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova mis Srbije: Bila sam šokirana kada sam čula da je Nikolina udata

Izvor: Poznati.info, 17.Okt.2012

Nakon što se Nikolina Bojić odrekla titule mis Srbije, lenta je otišla u ruke 18-godišnje učenice iz Požarevca Aleksandre Doknić...Aleksandra je prvobitno bila proglašena za prvu pratilju, ali je juče u toku dana sa roditeljima posetila “Miss Yu” kompaniju kako bi joj bilo predočeno šta...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.