ANABELA BUKVA: ZABOLE ME ZA BRAK

Izvor: Kurir, 05.Okt.2011, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANABELA BUKVA: ZABOLE ME ZA BRAK

Sve joj potaman. Pop pevačica Anabela Bukva tvrdi da je zakopala ratne sekire s bivšom jetrvom Slađanom Delibašić! Trenutno radi na promociji poslednjeg albuma „Igra sudbine“, sprema se za nastup u Areni na festivalu „Volim devedesete“, uživa u ljubavi, ali o udaji ne razmišlja.

Sve joj potaman.

Pop pevačica Anabela Bukva tvrdi da je zakopala ratne sekire s bivšom jetrvom Slađanom Delibašić! Trenutno radi na promociji poslednjeg albuma „Igra sudbine“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sprema se za nastup u Areni na festivalu „Volim devedesete“, uživa u ljubavi, ali o udaji ne razmišlja.

* Poznato je da si sa Slađom bila u svađi, ali ste kod Lee Kiš ipak zapevale zajedno. To znači da ste se pomirile?

- U normalnim smo odnosima, nema razloga da ne budemo.

* Ali niste bili u sjajnim odnosima...

- Mislim da sam bila jasna i da bi trebalo da pređemo na neke druge teme.

* U Areni ćeš nastupiti s bivšim mužem Gagijem. To je samo poslovna saradnja?

- Naravno da nije! Pa, pobogu, proveli smo tolike godine u braku i, na kraju krajeva, on je otac moje dece, pa se i ponašam u skadu s tim.

* Priča se da ti sa Aleksandrom Nedeljkovićem cvetaju ruže. Da li je u planu i prinova?

- Hm, cvetaju, one jesenje, one su najlepše! Što se prinove tiče, dugo priželjkujem bebu i zaista bih volela treće dete, ali ništa po tom pitanju ne radim planski, niti ću ikada. Volela bih da se desi spontano.

* Da li je teško održati vezu na daljinu, pošto on živi u Moskvi?

- Generalno, takve veze baš retko opstaju, ali presudan je kvalitet odnosa. Ljudi mogu biti na dve strane sveta, ali nekad im i ono malo vremena koje provedu zajedno daje i više nego dovoljno podsticaja da idu dalje i grade još kvalitetniji odnos.

* U javnost su dospele informacije da si se verila, ali je usledio i tvoj demanti. Planiraš udaju?

- Ne, to su neviđene gluposti! Sve je krenulo od Fejsbuka. Šalila sam se i na profilu izmenila status veze, ali to je očigledno ozbiljno shvaćeno. Na pamet mi ne pada da se udajem, i prosto rečeno, boli me uvo za formalnosti, što brak sam po sebi jeste. To mrtvo slovo na papiru mi više nikada ništa neće predstavljati u životu.

Spremna sam za Arenu

U Beogradskoj areni se 8. oktobra održava veliki muzičko-scenski spektakl „Volim devedesete“.


- Uveliko se spremamo za Arenu! Izvešćemo naše najveće hitove i očekujem zaista nezaboravnu žurku. Biće to veče za pamćenje!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anabela: Dete da, ali brak- ne!

Izvor: S media, 05.Okt.2011

Pevačica Anabela priprema se za koncert "Volim devedesete" na kojem će nastupiti sa bivšim mužem Gagijem. I dalje je u vezi sa Aleksandrom Nedeljkovićem ali o još jednom braku- ne razmišlja...Otkako se razvela od Gagija, ljubavni život i bračni status Anabele Bukve pod budnim okom je javnosti....

Nastavak na S media...

Ili samo niko nije ponudio?! Anabela: Hoću bebu, ali neću brak!

Izvor: Svet, 05.Okt.2011

naslov: . Ili samo niko nije ponudio?! Anabela: Hoću bebu, ali neću brak!. . . . excerpt: . Pevačica tvrdi da je brak samo "mrtvo slovo na papiru, koje joj više nikada ništa neće predstavljati...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.