BEDNIK: Era napao Staniju jer je proterana u Srbiju iz Hrvatske!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2013, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEDNIK: Era napao Staniju jer je proterana u Srbiju iz Hrvatske!

Kada je imala 10 godina Hrvati su Dobrojevićevoj ubili oca. Ojdanić to dobro zna, ali ju je napao i rekao da joj je "Srbija dala pasoš i državljanstvo"...

Era Ojdanić priključio se večeras napadu farmera na Staniju i Filipa. Ognjen Amidžić je čitao pitanja gledalaca, što je preraslo u opštu svađu ukućana, uglavnom sa Stanijom i Filipom.

Era je udario nisko i rekao Staniji da ju je "majka Srbija primila", iako je poznato da je Dobrojevićevoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << otac poginuo u ratu u Hrvatskoj.

- Šta ti hoćeš, Srbija vas je primila, ova zemlja je tebi i majci dala pasoš i državljanstvo - rekao je Era, posle čega mi je starleta rekla da je neverovatno to što priča.

Stanija je ostala bez oca kada je imala deset godina. Isti dan su joj Hrvati ubili oca, zapalili kuću i automobil za vreme rata.Njena majka je sa dvoje male dece došla u Srbiju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZGROZIO I ONE KOJI JE NE VOLE: Era zadao Staniji najniži udarac do sada! (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jun.2013

Pitanja gledala koja je sinoć čitao Ognjen Amidžić prerasla su u opštu svađu ukućana. Na meti su bili uglavnom Stanija i Filip a Era Ojadnić je starleti zadao nizak udarac koji je zgrozio mnoge...Era je rekao Staniji da ju je "majka Srbija primila", iako je poznato da je Dobrojevićevoj otac...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.