Izvor: Blic, 14.Jun.2023, 11:25

OCU DEČAKA UBICE SUD PRIVREMENO ZAPLENIO IMOVINU Porodice ubijene dece tražile da mu se zabrani da raspolaže stanom, kolima i poslovnim prostorom!

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je ocu dečaka ubice zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik. Rešenje za određivanje privremenih mera doneto je na predlog porodica ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD U BEOGRADU DONEO REŠENJE: Najnovija odluka protiv porodice dečaka-ubice

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023

Privremene mere imaju trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka...Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo rešenje kojim je predlog porodica ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinsko pravnih zahteva, ocu dečaka ubice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Viši sud zabranio otuđenje imovine ocu osumnjičenog za masakr u Ribnikaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2023

Viši sud u Beogradu saopštio je danas da je doneo rešenje da se ocu dečaka osumnjičenog za masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a koji se nalazi u pritvoru, zabrani da otuđi svoju imovinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VIŠI SUD U BEOGRADU: Ocu dečaka koji je ubio devetoro učenika i čuvara u školi zabranjeno otuđenje imovine

Izvor: Pančevac-online.com, 14.Jun.2023

Viši sud u Beogradu je saopštio da je sudija za prethodni postupak u utorak, 13. juna, doneo rešenje kojim je V. K, ocu dečaka koji je ubio devetoro učenika i čuvara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ zabranjeno da raspolaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji je vlasnik....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.