Policija pretresla 35 stanova u Beogradu

Izvor: S media, 02.Jan.2010, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pretresla 35 stanova u Beogradu

Policija je danas u potrazi za drogom, oružjem i eksplozivnim napravama a na osnovu naloga istražnog sudije Okružnog suda u Beogradu pretresla 35 stanova i drugih prostorija u Beogradu i uhapsila dvojicu navijača.

Policija je tom prilikom uhapsila i odredila pritvor do 48 sati pripadnicima "odredjenih ekstremnih navijačkih grupa" Zoranu M. (31) i Nikoli M. (27) iz Beograda koji su osumnjičeni za neovlašćenu proizvodnju, držanje i promet droge, saopštilo je danas Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << unutrašnjih poslova.

Dodaje se da je Nikola M. osumnjičen i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Kako se navodi, oni su povratnici u izvršenju ovih krivičnih dela.

Protiv četiri lica su podnete krivične prijave u redovnom postupku, a protiv pet osoba je predat zahtev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policija je tokom akcije pronašla odredjenu količinu oružja, municije, narkotika, baklji, veći broj metalnih bejzbol palica i fantomki.

U akciji su učestvovali pripadnici Policijske uprave za grad Beograd - Uprave kriminalističke policije, Uprave policije i Žandarmerije.

U saopštenju se navodi da prilikom ulaska u stanove i pretresa nisu upotrebljavana sredstva prinude.

Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENA DROGE, ORUŽJA I BAKLJI

Izvor: Kurir, 03.Jan.2010, 13:30

BEOGRAD, 02. januar 2010. (FoNet) - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije saopštilo je danas da je policija, na osnovu naredbi istražnog sudije Okružnog suda u Beogradu, izvršila pretres 35 stanova i drugih prostorija na teritoriji Beograda i pronaša oružje, municiju, narkotike, baklje,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.