U Subotici otvoren Privredni sajam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2009, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Subotici otvoren Privredni sajam

SUBOTICA - U Subotici je danas otvoren Međunarodni, regionalni privredni sajam na kojem je proizvode i usluge predstavilo 130 preduzeća iz Srbije i susedstva.

Preduzetnici iz Mađarske predstavljeni su na posebnom štandu, a među izlagačima su i preduzeća iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Rumunije.

na otvaranju su govorili Generalni konzul Mađarske u Subotici Ferenc Nađ i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Privredni potencijali Subotice je u Gradskoj kući predstavljen diplomatskim predstavnicima zemalja Evropske unije, SAD, Rusije, Kine i Japana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Međunarodni poljoprivredni sajam u Subotici

Izvor: Capital.ba, 24.Avg.2009

SUBOTICA, U Subotici će danas biti otvoren Međunarodni poljoprivredni sajam, na kome će se predstaviti brojne firme iz srednje Evrope, saopštili su organizatori manifestacije. Na Sajmu će, po prvi put od raspada Jugoslavije, svoju ponudu predstaviti sva privreda grada Zagreba. Sajamska priredba,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.