Tržni centri, prodavnice i kafići u FBiH “pod lupom” inspektora

Izvor: Capital.ba, 14.Jun.2020, 16:02

Tržni centri, prodavnice i kafići u FBiH “pod lupom” inspektora

SARAJEVO – Tržni centri, prodavnice i ugostiteljski objekti u Federaciji BiH “pod lupom” su inspektora koji vrše pojačanu kontrolu mjera s ciljem suzbijanja širenja virusa korona. Direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove Anis Ajdinović rekao je da se u ugostiteljskim objektima, pogotovo u tržnim centrima, ne poštuju osnovne mjere, kao što je nošenje maski, držanje fizičke distance i održavanje higijene. On je istakao da se omladina najmanje pridržava mjera, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ih je pozvao da se uozbilje. Ajdinović je najavio represivnije mjere, odnosno novčane kazne koje se kreću od 3.000 do 15.000 KM za pravno lice i 1.000 KM za odgovorno lice. “U Sarajevu, Zenici i Tuzli smo do sada izdali na stotine takvih rješenja”, rekao je Ajdinović za portal Kliks”. On je najavio da će od sutra u Tuzlanskom kantonu na terenu biti više od 20 inspektora. Ajdinović je apelovao da svi poštuju preporuke i da misle na svoje i zdravlje drugih ljudi. “Došli smo u situaciju da moramo biti represivni jer je očigledno da se broj neodgovornih pojedinaca koji krše ove mjere povećava”, rekao je Ajdinović. Srna Чланак Tržni centri, prodavnice i kafići u FBiH “pod lupom” inspektora се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspektori u tržnim centrima, prodavnicama i ugostiteljskim objektima Federacije BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2020

SARAJEVO - Tržni centri, prodavnice i ugostiteljski objekti u Federaciji BiH "pod lupom" su inspektora koji vrše pojačanu kontrolu mjera s ciljem suzbijanja širenja virusa korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.