Izvor: Blic, 03.Feb.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U NIŠU Devojka (27) umrla od gripa, lekari se bore za živote još sedam osoba!

Nišlijka stara 27 godina preminula je juče na Infektivnoj klinci Kliničkog centra u Nišu od posledica gripa AH1N1, saznaje “Blic”. Dr Direktor Infektivne klinike prof. dr Miodrag Vrbić rekao je za "Blic" da je smrt nastupila usled respiratorne insufincijencije, odnosno jer je zbog gripa došlo do otkazivanja rada pluća.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA U NIŠU: Devojka (27) umrla od gripa, lekari se bore za živote još sedam osoba !

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019

Nišlijka stara 27 godina preminula je juče na Infektivnoj klinci Kliničkog centra u Nišu od posledica gripa AH1N1...Direktor Infektivne klinike prof. dr Miodrag Vrbić rekao je da je smrt nastupila usled respiratorne insufincijencije, odnosno jer je zbog gripa došlo do otkazivanja rada pluća...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminula devojka iz Niša od posledica gripa

Izvor: JužneVesti.com, 03.Feb.2019

Nakon nedelju dana borbe za život 26-godišnjakinji iz Niša su, kako kaže direktor Infektivne klinike niškog Kliničkog centra Miodrag Vrbić, otkazala pluća...Uprkos pokušajima medicinskog osoblja da se zdravstveno stanje popravi, kako kaže Vrbić, devojka koja je bila zaražena gripom tipa AH1N1...

Nastavak na JužneVesti.com...

Niš: Devojka preminula zbog gripa, još sedmoro kritično

Izvor: RTS, 03.Feb.2019

. Od posledica virusa gripa u Nišu je preminula 26-godišnja devojka, potvrdio je za RTS direktor Infektivne klinike u Nišu prof. dr Miodrag Vrbić.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.