Soni Erikson tri meseca bez profita

Izvor: NaDlanu.com, 14.Okt.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soni Erikson tri meseca bez profita

STOKHOLM, 14. oktobra 2011. (Beta-AP) - Proizvodjač mobilnih telefona Soni Erikson objavio je u četvrtak da je u trećem ovogodišnjem kvartalu ostao bez profita.

STOKHOLM, 14. oktobra 2011. (Beta-AP) - Proizvodjač mobilnih telefona Soni Erikson objavio je u četvrtak da je u trećem ovogodišnjem kvartalu ostao bez profita.U posmatrana tri meseca kompanija nije ubeležila neto profit, ali ni gubitak, dok je u istom periodu 2010. godine imala neto profit od 49 miliona evra.Vrednost prodaje Soni Eriksona je u trećem tromesečju smanjena na 1,59 milijardi evra sa 1,6 milijardi godinu dana ran...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.