Ustaše ne mogu da prežale što sa kućama nisu spalile i Vučiće Vulin prokomentarisao medijsku hajku na predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 11:42

"Ustaše ne mogu da prežale što sa kućama nisu spalile i Vučiće" Vulin prokomentarisao medijsku hajku na predsednika

Nema dana u kome mediji u Hrvatskoj ne objave neki napad na predsednika Srbije, istakao je Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom nastavka medijske hajke na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Aleksandru Vučiću su ustaše u Drugom svetskom ratu zaklali dedu Anđelka, otac mu je u majčinom stomaku čudom izbegao ustašku kamu, a u poslednjem građanskom ratu u Bosni i Hercegovini, porodici Vučić su u Čipuljićima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spaljene sve kuće. Ustaše ne mogu da prežale što su propustile priliku da sa kućama spale i Vučiće, zato kidišu na Aleksandra i ne mogu da sakriju mržnju prema predsedniku svih Srba.

Nema dana u kome mediji u Hrvatskoj ne objave neki napad na predsednika Srbije niti dana u kome se neko od ustaša na vlasti u Hrvatskoj ne oglasi lažima i pretnjama kojima pokušavaju da zaustave Vučićevu borbu za istinu o zločinima nad srpskom decom počinjenim na Petrovačkoj cesti i u “Oluji”.

Kada vidi koliki strah, paniku i mržnju izaziva među ustašama koje vladaju Hrvatskom, Vučić može da bude ponosan, veći dokaz da dobro radi za Srbiju i Srbe mu i ne treba. Unuk ustaške žrtve, Aleksandar Vučić može da bude ponosan i na sebe i na svoje pretke, a da li naslednici jasenovačkih koljača to mogu da kažu i za sebe i za svoje pretke – izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, povodom nezabeležene hajke koja se vodi protiv predsednika Srbije Vučića od strane hrvatske države, javnosti i medija zbog toga što je srpsko tužilaštvo za ratne zločine podiglo optužnicu protiv četiri visoka oficira hrvatske vojske za ratne zločine počinjene nad Srbima u “Oluji”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabićeva o zločinu na Petrovačkoj cesti: "Vučić se bori za pravdu, govorimo o monstrumima"

Izvor: B92, 25.Maj.2022

Posle serija napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Hrvatske povodom podizanja optužnice protiv hrvatskih pilota, oglasila se premijerka Ana Brnabić...Njeno saopštenje prenosimo u celosti...Kao predsednica Vlade Republike Srbije, dužnost mi je da podsetim sve u Srbiji, ali i u Hrvatskoj,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.