Rekonstrukcija dela pruge Beograd-Bar

Izvor: S media, 04.Feb.2010, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija dela pruge Beograd-Bar

Železnička infrastruktura Crne Gore i austrijska kompanija Svitelski Bau potopisali su danas ugovor o rekonstrukciji dela pruge Beograd-Bar vredan 7,9 miliona evra.

Ugovorom je predvidjena rekonstrukcija 18 kilometara duge deonice od Bijelog Polja do Mijatovog kola, što podrazumeva zamenu postojećih šina i pragova, saopštila je ŽICG.

Iz tog preduzeća je saopšteno da je iz Programa predpristupne pomoći obezbedjeno dodatnih 10 miliona evra za rekonstrukciju pruge na severu, te da će završetkom tog projekta Crna Gora do sredine naredne godine "praktično dobiti novu prugu" od Kolašina do granice sa Srbijom.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugovor o rekonstrukciji pruge Beograd-Bar

Izvor: Glas javnosti, 05.Feb.2010, 07:11

PODGORICA - Železnička infrastruktura Crne Gore i austrijska kompanija "Svitelski Bau" potpisali su juče ugovor o rekonstrukciji dela pruge Beograd-Bar vredan 7,9 miliona evra...Ugovorom je predviđena rekonstrukcija 18 kilometara duge deonice od Bijelog Polja do Mijatovog Kola, što podrazumeva zamenu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.