Pošumi Beograd - najbolja akcija

Izvor: Studio B, 04.Feb.2012, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošumi Beograd - najbolja akcija

Projekat "Pošumi Beograd", Sekretarijata za zaštitu životne sredine, proglašen je za najbolju institucionalnu kampanju u 2011. godini.

Na svečanosti koju je tim povodom organizovao fond Ecotopia, gradskom sekretaru za zaštitu životne sredine Goranu Trivanu uručena je nagrada Zelena zvezda.

"Projekat "Pošumi Beograd" jedan je od najznačajnijih poslova Grada Beograda ne samo na polju zaštite i unapređenja životne sredine već i šire.

Trivan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rekao da je nagrada još jedna potvrda da Sekretarijat radi pravu stvar.

"Sekretarijat već dugo radi na smanjenju zagađenja vazduha u Beogradu i nastavićemo na tome da radi, kao i na podizanju svesti kod svakog pojedinca o značaju očuvanja životne sredine", rekao je Trivan.

Akcija "Pošumi Beograd" predstavlja primenu Strategije pošumljavanja Beograda, koju je Skupština grada usvojila u junu i kojom je predviđeno da se u narednih 20 godina pošumi više desetina hiljada hektara beogradske teritorije.

Tokom 2011. godine Sekretarijat je izveo tri velike akcije pošumljavanja - gotovo tri hektara zemljišta kod palate Srbija, dok je akcijama u Sremčici i Makišu, ali i na drugim lokacijama pošumljeno 350 hektara beogradske teritorije.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŠUMI BEOGRAD NAJBOLJA AKCIJA U 2011

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 17:35

Projekat " Pošumi Beograd" koji sprovodi Sekretarijata za zaštitu životne sredine, proglašen za najbolju kampanju u 2011 ..BEOGRAD - Projekat "Pošumi Beograd", Sekretarijata za zaštitu životne sredine, proglašen je za najbolju institucionalnu kampanju u 2011. godini...Na svečanosti koju je tim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.