Poslednji dan za otpis kamate

Izvor: Studio B, 31.Jan.2013, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji dan za otpis kamate

Poreska uprava je podsetila da rok za sticanje uslova za korišćenje prava po osnovu Zakona o uslovnom otpisu kamate i mirovanju poreskog duga ističe danas, pa će zato sve njene jedinice raditi do 20 sati.

Svi poreski obveznici, koji do 31. januara, izmire tekuće poreske obaveze prema sopstvenoj evidenciji, a koje dospevaju u novembru, decembru 2012. godine i u januaru 2013. godine, stiču uslov za otpis kamate i mirovanje duga.

Svim privrednicima i građanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odmah izmire glavni poreski dug, automatski će biti otpisana celokupna zatezna kamata i dug za doprinose za zdravstveno osiguranje. Sticanje uslova za poresku amnestiju u skladu sa Zakonom trajaće samo do 31. januara 2013 godine. Posle toga ovi uslovi više neće važiti, navedeno je u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.