Popust na ski karte putem web shopa

Izvor: Studio B, 20.Nov.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popust na ski karte putem web shopa

Skijališta Srbije saopštila su danas da su, u susret predstojećoj zimskoj sezoni, za sve ljubitelje skijanja i zimskih sportova, obezbedilI kupovinu ski karata sa popustom od deset odsto putem web shopa.

Kupovina ski karata sa popustom počinje 23. novembra i trajaće do 27. novembra.

Tokom tog perioda, kupovina ski karata će biti moguća putem platnih kartica.

Svi koji ostvare popust na taj način, karte mogu preuzeti u sedmici posle sajma "Expo zim", a najkasnije dan pred početak skijanja.

Naručene karte, skijaši i borderi mogu da preuzmu u ski centrima ili u Beogradu u prodavnici "Beosport" u Centru Sava.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Danas jeftinije karte za Bukurešt, Diseldorf i Sarajevo

Izvor: Capital.ba, 21.Nov.2015, 07:41

BEOGRAD, U poslovnicama „Er Srbija“ u Beogradu i Nišu sutra će, po promotivnim cijenama, moći da se nabave povratne karte između Beograda i Bukurešta, Diseldorfa ili Sarajeva , a u okviru akcije „Super subota“. Srpska nacionalna aviokompanija saopštila je da će cijena karata za Bukurešt...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.