Poicija rasterala demonstrante suzavcima i oklopnim vozilima iz centra Beograda (VIDEO, FOTO)

Izvor: Danas, 08.Jul.2020, 18:28

Poicija rasterala demonstrante suzavcima i oklopnim vozilima iz centra Beograda (VIDEO, FOTO)

Više hiljada građana okupilo se danas oko Skupštine Srbije, koji su protestovali do 20.30 mirno dok grupa demonstranata nije počela da gađa policiju kamenicama i molotovljevim koktelima i lomi metalne barikade oko parlamenta. Policija je tokom večeri iz centra grada rasterala demonstrante suzavcima i uz pomoć oklopnih vozila.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga noć nasilja: Sukobi policije i demonstranata, suzavac i vatre u centru Beograda VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 08.Jul.2020

Nakon protesta koji je počeo ispred Narodne Skupštine, haos se preselio na centralne ulice glavnog grada. Oko ponoći situacija se smirila...Policija je zbog incidenata bacala suzavac na nekoliko lokacija u gradu...Nakon napada na policiju, organi reda zauzeli su ceo plato ispred Skupštine Srbije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.