Obustavlja se nastava u školama u Republici Srpskoj

Izvor: Capital.ba, 25.Okt.2020, 20:30

Obustavlja se nastava u školama u Republici Srpskoj

BANJALUKA, Nastava u osnovnim i srednjim školama u Srpskoj obustavlja se od sutra do 1. novembra, odlučio je Republički štab za vanredne situacije na danas održanoj, 60. sjednici. foto: Nezavisne novine   Razlog obustave je preventivno djelovanje i sprečavanje pojave širenja virusa korona. Štab je odlučio i da se obustavi organizovanje produženog boravka i jutarnjeg čuvanja u osnovnim školama od sutra do 1. novembra. Republički štab za vanredne situacije obavezao je sve osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i srednje škole u Srpskoj da organizuju nastavu na daljinu korištenjem sredstava elektronske komunikacije. Nezavisne novine   Чланак Obustavlja se nastava u školama u Republici Srpskoj се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO UČE OD KUĆE Đaci u Srpskoj od danas ne idu u škole, evo kako bi mogla da izgleda NASTAVA NA DALJINU

Izvor: Blic, 26.Okt.2020, 09:03

Nakon što je Republički štab za vanredne situacije juče kasno popodne odlučio da obustavi nastavu u učionicama u Srpskoj na sedam dana, rukovodstva brojnih škola su sinoć morala da naprave plan kako će raditi na daljinu u ovoj sedmici.

Nastavak na Blic...

Trivićeva informisala direktore škola o nastavi na daljinu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2020

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić upoznala je danas direktore osnovnih i srednjih škola da nastavni proces treba da organizuju na daljinu uz korišćenje sredstava elektronske komunikacije i u skladu sa instrukcijom o organizovanju vaspitno-obrazovnog rada ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.