Muškarac iz Kotor Varoša preminuo na traktoru

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac iz Kotor Varoša preminuo na traktoru

KOTOR VAROŠ - Žarko Đurić (54) iz Kotor Varoša iznenada je, poslije infarkta, preminuo za volanom traktora na glavnoj kotorvaroškoj ulici.

Iako je u kratkom roku Dragan Juričević, uz pomoć Dane Kršića i Rasima Omerkadića, iznio iz kabine traktora i svojim vozilom prevezao Đurića u kotorvaroški Dom zdravlja "Sveti Pantelejmon", napori medicinskog osoblja i obavljena reanimacija nisu dali rezultate.

Pretpostavlja se da je smrt nastupila na traktoru. Žarko je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << suprugom Radenkom u toku dana kosio travu i pripremao drva za zimu u šumi Sjeline na posjedu iznad naselja Kotorište, javlja Glas Srpske.

Pri povratku, na glavnoj ulici u neposrednoj blizini semafora Žarku je iznenada pozlilo, pa je traktor sa prikolicom skrenuo na lijevu stranu, kraj trotoara ispred prodavnice. Zahvaljujući snalažljivosti, supruga Radenka je uspjela da preusmjeri traktor na desnu stranu ulice.

Tragovi prednjih točkova su ostali u travi dva metra iznad desnog trotoara, nakon čega se traktor zaustavio. Žarko je bio zaposlen kao kućni majstor u Osnovnoj školi "Sveti Sava".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.