Ministarka i Dačić o Srbijagasu

Izvor: B92, 23.Okt.2013, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka i Dačić o Srbijagasu

Beograd -- Ministarka Zorana Mihajlović kaže da će vrlo brzo biti organizavan poseban sastanak sa premijerom Ivicom Dačićem o poslovanju Srbijagasa i stanju u energetici.

U izjavi novinarima u hotelu Metropol, MIhajlović je rekla da se danas videla sa premijerom Dačićem, i da je on potvrdio da će uskoro razgovarati o energetici.

Ona je naglasila da je ozbiljno mislila kada je rekla da poslovanje Srbijagasa ugrožava energetsku bezbednost Srbije i da, zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što se ta kompanija ne reformiše, trpe i potrosasci i država i zaposleni u toj kompaniji.

Postoje i pisma Evropske komisije, dodala je, u kojima se navodi da nije podeljena delatnost u Srbijagasu.

"Mi ne možemo da izdvojimo novac za interkonekciju između Srbije i Bugarske jer nije krenulo restrukturiranje Srbijagasa. Dakle to mora da se rešava", poručila je Mihajlović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Uskoro sastanak sa Dačićem o Srbijagasu

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Okt.2013

BEOGRAD - Ona je naglasila da je ozbiljno mislila kada je rekla da poslovanje Srbijagasa ugrožava energetsku bezbednost Srbije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Mihajlović: održati sastanak sa premijerom Ivicom Dačićem o restrukturiranju Srbijagasa

Izvor: Beta Video, 23.Okt.2013

BEOGRAD - Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da će vrlo brzo biti održan sastanak sa premijerom Ivicom Dačićem o restrukturiranju Srbijagasa. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.