Miloš Veliki metafora uspeha svih nas: Uoči otvaranja autoputa VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Miloš Veliki metafora uspeha svih nas'': Uoči otvaranja autoputa VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Ovaj put je metafora uspeha svih nas, a to su i izuzetne vesti za građane Srbije da posle 17 godina otvaramo auto-put Miloša Velikog, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Bilo je potrebno mnogo ljubavi, truda i rada, ali i novca, koji mi danas kao zemlja imamo, da završimo ovako znacajan projekat.

- To je sve zasnovano na sigurnim temeljima na kojima gradimo budućnost naše dece i otadžbine - naveo je Vučić.

Uz ovu poruku na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profilu "budućnostsrbijeav" objavljen je i video snimak nove deonice auto-puta.

"Ovaj put je metafora uspeha svih nas! Mislim da su ovo izuzetne vesti za građane Srbije, da posle više od sedamdeset godina, 18. avgusta otvaramo auto-put Miloša Veliikog. Bilo je potrebno mnogo ljubavi, truda i rada, ali i novca, koji mi danas kao zemlja imamo, da završimo ovako značajan projekat. To je sve zasnovano na sigurnim temeljima na kojima gradimo budućnost naše dece i otadžbine."

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Aug 17, 2019 at 8:19am PDT

Autoput Miloš Veliki, na deonici od Obrenovca do Ljiga, biće otvoren sutra, a otvaranju će prisustvovati i predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.