Krivična prijava protiv turističke agencije Konte

Izvor: Beta, 12.Jul.2010, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv turističke agencije Konte

BEOGRAD, 12. jula 2010. (Beta) - Turistička inspekcija podnela je u ponedeljak nadležnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv beogradske turističke agencije Konte zbog sumnje da je prevarila turiste.

Grupa putnika iz Srbije koja je uplatila aranžman za odmor u Egiptu, imala je problema sa smeštanjem u hotel 6. jula pošto agencija Konte nije platila dug egipatskim partnerima.

Glavni turistički inspektor Stojan Arizanović izjavio je agenciji Beta da je Turistička inspekcija završila svoj deo analize i predala slučaj agencije Konte policiji i tužilaštvu.

"Jutros je upućen zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova, policijskoj upravi za Grad Beograd, Odeljenju privrednog kriminala da preduzumu sve neophodne mere", rekao je Arizanović.

On je kazao da je Turistička inspekcija dostavila policiji svu raspoloživu dokumentaciju o slučaju Konte i sva saznanja do kojih je došla kontrolom te turističke agencije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava protiv turističke agencije Konte

Izvor: S media, 12.Jul.2010

..Turistička inspekcija podnela nadležnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv turističke agencije Konte. Gradjani na sajtu inspekcije mogu da nadju formular za prijavljivanje problema sa turističkim agencijama, kaže za S media portal pomoćnik ministra zadužen za turizam, Stojan Arizanović...Turistička...

Nastavak na S media...

INSPEKCIJA "ČEŠLJA" RAD SVIH TURISTIČKIH AGENCIJA

Izvor: Kurir, 13.Jul.2010, 08:07

BEOGRAD - Vlasnik turističke agencije „Konte“ zaradio je grofovsku krivičnu prijavu. Turistička inspekcija podnela je juče nadležnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv Želimira Šiprage..BEOGRAD - Vlasnik turističke agencije „Konte“ zaradio je grofovsku krivičnu prijavu...Turistička...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.