Izvor: B92, 25.Apr.2010, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Za razvoj bitan Koridor

Beograd -- Za razvoj domaće ekonomije kao i za privlačenje stranih investicija veoma je bitno da zemlja ulaže u saobraćajne veze, ocenio je ekonomista Milan Kovačević.

Zato je, rekao je Kovačević velika šteta što Koridor 10 do sad nije završen. On je ddoao da strani kapital bira one zemlje u kojima je infrastruktura razvijena.

"Dodatna je šteta kod nas što je, u međuvremenu, značajan deo prometa otišao na puteve koji zaobilaze našu zemlju, tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izuzetno važno da se ubrza postupak i da što pre dođemo do izgrađenog Koridora što se, na žalost, ne događa”, rekao je Kovačević.

On je dodao da se opet postoje problemi sa projektovanjem i sa načinom kako su organizovani u dva preduzeća, kao i oko toga šta je uloga ministarstva a šta dva preduzeća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.