Izvor: Radio 021, 08.Okt.2020, 11:00

Kanda, Kodža i Nebojša se vraćaju u Novi Sad, u subotu u Domu b-612

Jedan koncert Kande, Kodže i Nebojše u Domu b-612 očigledno nije bio dovoljan da ugosti sve zainteresovane za njihov nastup, pa se beogradski sastav vraća u ovaj novosadski alternativni kulturni centar, svirkom u subotu, 10. oktobra.

"Zbog velikog interesovanja, zbog svih poruka sa pitanjem 'da li ima još karata', zbog odlične svirke i da ispratimo poslednje dane tople prirode, KKN se vraća u dom", poručuju u Domu b-612.

Prvi nastup sastava je bio odličan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Oliver je bio vidno raspoložen, a isto je važilo i za bend, koji je odličnom svirkom podigao atmosferu u dvorištu Doma b-612. Gotovo dva sata svirke i oduševljena publika bili su dovoljan razlog da se bend vrati u Novi Sad.

Publiku će pre benda koji je već 30 godina jedno od najznačajnijih imena domaće rok scene, zagrejati DMarunga Selecta, a KKN na binu izlazi u 20:30 časova.

Karte se mogu kupiti u u Mungos shopu, po ceni od 800 dinara.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

KKN unplugged premijerno u Kombank dvorani

Izvor: BalkanRock.com, 08.Okt.2020

Kultni rok bend Kanda Kodža i Nebojša (KKN) prvi put u karijeri održaće koncert u prestižnoj beogradskoj Kombank dvorani 7. novembra (20:00), gde će se predstaviti u posebnoj, “unplugged” varijanti. KKN će svojim nastupom u nekadašnjem Domu sindikata otvoriti koncertni serijal promoterske...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.