Hrvatska:Masovni beg u penziju pre novih pravila

Izvor: S media, 16.Jul.2010, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska:Masovni beg u penziju pre novih pravila



Najnoviji podaci Penzionog zavoda pokazuju da je broj prevremenih odlazaka u penziju u prvih šest meseci ove godine porastao za čak 75 posto u odnosu na prošlu.


Pojačanom prilivu novih penzionera ove godine zasigurno pridonose najave izmena Zakona o penzionom osiguranju (ZOMO) kojima bi se ubuduće pomerila starosnu granicu za penzionisanje.

Iz podataka Hrvatskog zavoda za penziono osiguranje već se može uočiti da u praksi nastoje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da preduhitre nova pravila, mada za prevremeno penzionisanje ima više razloga.

Najnovije brojke pokazuju da je u prvih šest meseci broj prevremenih odlazaka u penziju čak tri četvrtine veći nego u prvom polugodištu 2009.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Hrvatska će bankrotirati 2011. godine

Srpska imovina za bagatelu

Zbog skupog plina hrvatski pogoni sele se u Srbiju

Norvežani kupili oduzetu srpsku imovinu u Hrvatskoj

Hiljadu Srba dnevno odlazi u Hrvatsku na letovanje

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Ajfelova kula se oporavlja od krize

Izvor: NaDlanu.com, 16.Jul.2010

PARIZ, 16. jula 2010. (Beta-AP) - Kompanija koja upravlja Ajfelovom kulom u Parizu saopštila je da je broj posetilaca te turističke atrakcije porastao u prvoj polovini ove godine. Ajfelovu kulu je u prvih šest meseci 2010. obišlo 3,2 miliona ljudi. Samo u junu zabeleženo je 700.000 posetilaca,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.