Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2023, 21:35

Grbović: Razumem da ima građana kojima se ovakav vid borbe ne sviđa, ali molim za solidarnost

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je večeras da razume da postoje građani kojima se ne sviđa vid borbe kroz proteste "Srbija protiv nasilja" i kojima će zaustavljanje saobraćaja prouzrokovati određene probleme, ali ih je zamolio da budu solidarni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbović (PSG): Razumem da ima građana kojima se ovakav vid borbe ne sviđa, ali molim za ...

Izvor: Beta, 10.Maj.2023

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je večeras da razume da postoje građani kojima se ne sviđa vid borbe kroz proteste "Srbija protiv nasilja" i kojima će zaustavljanje saobraćaja prouzrokovati prouzrokovati određene probleme, ali ih zamolio da budu solidarni."Pred...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.