Dubrovnik najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubrovnik najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope

Dubrovnik je proglašen za najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope, u okviru turističke akcije "Birajmo najuspešnije u turizmu 2010. godine", za koju se dodeljuje priznanje "Zlatno srce", u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva SACEN.

Najbolja turistička destinacija jugoistočne Evrope je Turska, šampion sportskog turizma Portorož, a kulturnog Herceg Novi.

"Zlatnu čašu gostoljublja" osvojio je predsednik Privredne komore Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milan Janković, a "Međunarodni vitez kulinarstva" je Vuko Mitrović sa Svetog Stefana.

Osoba godine u turističkom obrazovanju je profesor Miroslav Dragičević iz "Horvat konsaltinga" iz Zagreba, a ustanova godine u nauci i obrazovanju je Ugostiteljsko-turistička škola Beograd.

"Zlatno turističko pero" pripalo je Slobodanu Mićiću iz "Kon Tiki travela" za TV putopise "Svet na dlanu". Ambasador turizma i sporta je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog Komiteta Srbije.

Priznanja " Turistički Oskar" biće uručena pobednicima sutra na svečanosti u hotelu "Kontinental" u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dubrovnik najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope

Izvor: S media, 26.Apr.2011

Dubrovnik je proglašen za najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope, u okviru turističke akcije "Birajmo najuspešnije u turizmu 2010. godine", za koju se dodeljuje priznanje "Zlatno srce", u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva SACEN. ..Najbolja turistička destinacija...

Nastavak na S media...

Dubrovnik - najbolje turističko mesto jugostiočne Evrope

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Apr.2011

Dubrovnik je proglašen za najbolje turističko mesto jugoistočne Evrope, u okviru turističke akcije "Birajmo najuspešnije u turizmu 2010. godine", za koju se dodeljuje priznanje "Zlatno srce", u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva SACEN. Najbolja turistička destinacija...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Dodeljeni turistički Oskari

Izvor: Mondo, 26.Apr.2011

Međunarodni centar za razvoj turizma i ugostiteljstva Sacen Internešnal, proglasio je dobitnike priznanja "Zlatno turističko srce jugoistočne Evrope 2010", a među njima je i Ugostiteljsko-turistička škola iz Beograda.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.