Izvor: Blic, 08.Dec.2023, 17:06

Oglasili se MUP i Tužilaštvo za VTK zbog dojava o bombama: Evo šta kažu o istrazi, a uputili su i VAŽAN apel!

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u zajedničkom postupanju sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, od početka novembra do danas preduzeli su niz radnji i aktivnosti radi identifikacije osumnjičenih lica i obezbeđivanju dokaza povodom pretnji koje se upućuju obrazovnim ustanovama, najviše osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Beograda, a u kojima se spominje navodno postavljanje eksplozivnih naprava – bombi u prostorijama ovih škola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HITNO OGLAŠAVANJE MUP-a I TUŽILAŠTVA: Nova saznanja o dojavama o bombama, upućen važan apel građanima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Javno tužilaštvo apeluju na javnost koja je uznemirena, da se pridržavaju uputstava nadležnih državnih organa...Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u zajedničkom postupanju sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.