Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 15:08

REZULTATI NIS GRUPE U PRVOM POLUGODIŠTU 2023. GODINE: NIS investirao gotovo 12 milijardi dinara

Očuvanje stabilnosti na tržištu naftnih derivata i nastavak ulaganja u kapitalne projekte bili su prioriteti NIS grupe u prvom polugodištu 2023. godine. U razvoj NIS-a investirano je 11,6 milijardi dinara, što je 52 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Najviše sredstava uloženo je u oblast istraživanja i proizvodnje nafte i gasa, kao i u dalje povećanje efikasnosti prerade u Rafineriji nafte Pančevo i nastavak modernizacije maloprodajne mreže.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS investirao gotovo 12 milijardi dinara

Izvor: B92, 27.Jul.2023

Očuvanje stabilnosti na tržištu naftnih derivata i nastavak ulaganja u kapitalne projekte bili su prioriteti NIS grupe u prvom polugodištu 2023. godine...U razvoj NIS-a investirano je 11,6 milijardi dinara, što je 52 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Najviše sredstava uloženo je...

Nastavak na B92...

U razvoj NIS-a uloženo 11,6 milijardi dinara, najviše u naftu i gas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2023

U razvoj Naftne industrije Srbije uloženo je 11,6 milijardi dinara, što je 52 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je danas NIS grupa koja je istakla i da je očuvana stabilnost na tržištu naftnih derivata što je bio prioritet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.