Izvor: Blic, 19.Avg.2023, 14:24

Veliki koncert Buč Kesidija na Tašu uz sjajne goste: Binu će deliti sa Bojanom Vunturišević, Džipsiijem i Pocket Palmom

Levoruki elektro rokenrol dvojac iz Pančeva Buč Kesidi jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u Srbiji i regionu da je iskorak prema osvajanju stadiona pokazatelj nezaustavljivog rasta benda. Nakon rasprodatog zagrebačkog stadiona Šalata na red 16. septembra dolazi još veći poduhvat – beogradski Tašmajdan na kojem će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Džipsii i Pocket Palma.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gosti na koncertu grupe BUČ KESIDI na Tašu – Bojana Vunturišević, Džipsii i Pocket Palma

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Avg.2023

Buč Kesidi ulaze u završne pripreme za njihov najveći koncert u dosadašnjoj karijeri koji će biti održan 16. septembra 2023. na stadionu Tašmajdan. Na bini će im se pridružiti i Bojana Vunturišević, Džipsii i hrvatski bend Pocket Palma. Levoruki elektro rokenrol dvojac iz Pančeva, Buč Kesidi,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.