RADOST U BELOJ KUĆI: Bajdenovi su dugo čekali ono što će se večeras dogoditi, Džo je PONOSAN i presrećan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2022, 17:43

RADOST U BELOJ KUĆI: Bajdenovi su dugo čekali ono što će se večeras dogoditi, Džo je PONOSAN i presrećan (VIDEO)

Prvi put u Beloj kući od 2013. godine

Najstarija unuka predsednika SAD Džozefa Bajdena, Naomi (28), ćerka Hantera Bajdena, udaće se večeras za Pitera Nila (25) u Beloj kući, prenosi "Bi-Bi-Si". To će biti prvo venčanje u Beloj kući od 2013. godine, a 19. otkako se odigralo prvo venčanje 1812. godine.

Naomi i Piter su odlučili da venčanje bude zatvoreno za javnost, ali će se Bajden i njegova supruga Džil oglasiti saopštenjem i prikazati nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografija sa venčanja.

Troškove svadbe snosiće porodica Bajden, naveli su iz Bele kuće. Prethodno venčanje odigralo se 2013. godine kada je tadašnji predsednik Barak Obama dozvolio fotografu Bele kuće Pitu Souzi da se venča u delu Bele kuće koji se zove Rouz Garden, koji se naslanja na Zapadno krilo rezidencije američkog premijera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAJDENOVA UNUKA SE UDAJE U BELOJ KUĆI Ovo će biti 19. venčanje u rezidenciji predsednika SAD, a prvo od 2013.

Izvor: Blic, 19.Nov.2022

Najstarija unuka predsednika SAD DŽoa Bajdena, Naomi (28), ćerka Hantera Bajdena, udaće se večeras za Pitera Nila (25) u Beloj kući, prenosi "Bi-Bi-Si".

Nastavak na Blic...

Venčanje u Beloj kući: Udala se unuka Džozefa Bajdena, predsednik SAD ponosan i presrećan (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 20.Nov.2022, 09:25

Bajden i njegova supruga Džil bili su domaćini venčanja njihove najstarije unuke

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.