Bajatović: Neće biti posledica po Azotaru zbog hapšenja bivšeg rukovodstva

Izvor: Blic, 27.Nov.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Neće biti posledica po Azotaru zbog hapšenja bivšeg rukovodstva

Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa koja je vlasnik pančevačke Azotare rekao je danas da neće biti nikakvih posledica po poslovanje te firme zbog hapšenja bivšeg rukovodstva te firme.

- Ove godine je proizvodnja najveća u poslednjih 20 godina. Azotara izvozi po prvi put i ako neko misli da Srbija neće imati prozvođača azotnih đubriva tu se vara - rekao je Bajatović.

Na pitanje novinara da li očekuje da će biti privođen zbog malverzacija, Bajatović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao da “ćete morati da pitate neke druge organe”.

- Kome god da su kakve namere, a ima više pravaca i lobija sačekaćemo rezultate predistzražnih radnji. Niti treba da se branimo u medijima, niti treba da nam se sudi u medijima- rekao je on.

On je rekao da će Azotara u dogovoru sa vladom napraviti program privatizacije i pronalaženja strateškog partnera.

- Ovde će biti uloženo u budućem periodu 80 miliona evra - rekao je Bajatović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbijagas nema veze sa privatizacijom Azotare

Izvor: Mondo, 27.Nov.2012

Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da ne treba povezivati tu kompaniju sa poslovima koji su se dešavali prilikom privatizacije Azotare u Pančevu..."Sve što se desilo u okviru privatizacije Azotare nema nikakve veze sa Srbijagasom koji je posle neuspešne privatizacije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.