Zelena stranka: U jednom danu čak 1196 potpisa za odbranu Košutnjaka

Izvor: Beta, 07.Jul.2020, 13:12

Zelena stranka: U jednom danu čak 1196 potpisa za odbranu Košutnjaka

Zelena stranka je danas saopštila da je za jedan dan 1.196 osoba potpisalo njenu peticiju kojom traži da se cela površina beogradskog brda Košutnjaka proglasi zaštićenim prirodnim dobrom prve kategorije."To je jasan pokazatelj želje gradjana Srbije da se spreči seča Košutnjaka", naveli su u saopštenju i zahvalili svima koji se zalažu za očuvanja tog parka-šume."Još bitnije da pošaljemo što veći broj prigovora na postojeći plan (izgradnje u tom području), da nateramo gradsku vlast i nadležne da spreče planiranu seču Košutnjaka", ukazala je Zelena stranka.Prigovor koji gradjani mogu da popune i da ga do 13. jula pošalju gradskom Sekretarijatu za urbanizam i gradjevinske poslove (Kraljice Marije 1/VIII-X), je na sajtu Zelene stranke.Slanje peticije i masovnih prigovora za sprečavanje "planiranog ekocida", piše u saopštenju, preporučeni su jer veći javni skupovi nisu mogući zbog pandemije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zelena stranka: U jednom danu čak 1196 potpisa za odbranu Košutnjaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2020

Zelena stranka je danas saopštila da je za jedan dan 1.196 osoba potpisalo njenu peticiju kojom traži da se cela površina beogradskog brda Košutnjaka proglasi zaštićenim prirodnim dobrom prve kategorije..."To je jasan pokazatelj želje građana Srbije da se spreči seča Košutnjaka", naveli su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.