Sinhua: Mladunci polarnog vuka iz Srbije stigli u Kinu

Izvor: Beta, 23.Nov.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinhua: Mladunci polarnog vuka iz Srbije stigli u Kinu

Pet mladunaca polarnog vuka stiglo je iz Srbije u tematski park "Harbin Polarland" na severoistoku Kine, prenela je danas agencija Sinhua.Tih pet mladunaca starih izmedju šest i sedam meseci stigla su u sredu u park u gradu Harbin, u provinciji Hejlungdjang.Osoblje parka navelo je da će mladunci polarnog vuka biti dobro prilagodjeni zimskom vremenu u Harbinu.Posetioci će moći da vide mladunce krajem decembra.Iz parka "Harbin Polarland" saopšteno je da osoblje ima iskustvo i veštine potrebne za uzgajanje tih životinja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vukovi iz Srbije stigli u Kinu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Nov.2017

Pet mladunaca polarnog vuka stiglo je iz Srbije u tematski park "Harbin Polarland" na severoistoku Kine, prenela je danas agencija Sinhua...Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock..Tih pet mladunaca starih između šest i sedam meseci stigla su u sredu u park u gradu Harbin, u provinciji Hejlungđang...Osoblje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.