Šangaj domaćin sajma ugljeničke neutralnosti u junu

Izvor: Beta, 03.Apr.2023, 14:20

Šangaj domaćin sajma ugljeničke neutralnosti u junu

Šangaj će od 11. do 14. juna biti domaćin prve sesije međunarodne izložbe o ugljeničkoj neutralnosti, saopštili su organizatori.Šangajska međunarodna izložba o ugljeničkoj neutralnosti u tehnologijama, proizvodima i dostignućima će uglavnom promovisati i objavljivati tehnologije, proizvode i dostignuća sa niskim sadržajem ugljenika kako bi se pomoglo u postizanju zelenog i nisko-karbonskog razvoja, prenosi kineska novinska agencija Sinhua.Događaj, pod nazivom "Put ka ugljeničkoj neutralnosti" sastojaće se od tematskih izložbi, aktivnosti za usklađivanje trgovine i foruma.Očekuje se da će sajam privući preko 600 izlagača iz zemlje i inostranstva, sa izložbenom površinom od 100.000 kvadratnih metara, saopštila su Šangajska opštinska komisija za razvoj i reformu i Savet za unapređenje međunarodne trgovine Šangaja.Džou Minhao, šef Saveta za unapređenje međunarodne trgovine Šangaja, rekao je da je rezervisano više od 80.000 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šangaj u junu domaćin sajma ugljeničke neutralnosti

Izvor: Danas, 03.Apr.2023

Šangaj će od 11. do 14. juna biti domaćin prve sesije međunarodne izložbe o ugljeničkoj neutralnosti, saopštili su organizatori.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.