Izvor: Beta, 01.Mar.2021, 17:55

Prekršajne prijave po prijavi gradjana protiv auto-otpada u Koceljevi

Inspektori su po prijavi gradjana u kompaniji "Otpad-promet" d.o.o. u Koceljevi našli nepravilnosti zbog kojih slede prekršanje prijave. Ministarka Srbije za zaštitu životne sredine Irena Vujović je danas izjavila da je tamo otpadno ulje uskladišteno van "boksova koji su predvidjeni za privremeno skladištenje... na neadekvatnom prostoru koji nije izbetoniran, pored prese za baliranje otpadnih vozila".Ministarka je u saopštenju navela da su se gradjani žalili na dim, buku prilikom sečenja starih automobila i smrad.U toj firmi otpad nije razvrstan, niti je kompanija imala izveštaj o merenju buke, kazala je Vujović i najavila mere i protiv drugih koji krše propise o zaštiti životne sredine.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prekršajne prijave protiv auto otpada u Koceljevi zbog zagađenja

Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2021

Inspektori su, po prijavi građana, u kompaniji "Otpad-promet" d.o.o. u Koceljevi našli nepravilnosti zbog kojih slede prekršajne prijave.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.