Izvor: Beta, 30.Avg.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Prekršajni postupak protiv osobe koja je bacala smeće u reku Rasinu

Ministarstvo zaštite životne sredine Srbje apelovalo je danas na gradjane da prijavljuju bacanje smeća u prirodu, ističući da jedino zajedničkim snagama može da se zaštiti životna sredina za buduće generacije.Iz ministarstva su zahvalili gradjanima i medijima koji su prepoznali i osudili postupak zagadjivanja prirode, postavljajući snimak na društvenim mrežama meštanke koja baca smeće u reku Rasinu u naselju Dupci, kod Brusa. "Burna reakcija javnosti pokazuje posvećenost gradjana zaštiti prirode i podizanju ekološke svesti", piše u saopštenju, u kome se apeluje na gradjane da i dalje objavljuju i prijavljuju takve i slične slučajeve.  Navedeno je i da je komunalna inspekciji u saradnji sa inspekcijom zaštite životne sredine identifikovala osobu koja je bacala smeće i da je protiv nje podnet zahtev za pokretanje prekršjnog postupka.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prekršajni postupak zbog bacanja smeća u Rasinu

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2018

Ministarstvo zaštite životne sredine Srbje apelovalo je na građane da prijavljuju bacanje smeća u prirodu, ističući da jedino zajedničkim snagama može da se zaštiti životna sredina za buduće generacije...Iz ministarstva su zahvalili građanima i medijima koji su prepoznali i osudili postupak...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.