Gledao je u mobilni i nije ni primetio nešto veličanstveno ispred nosa

Izvor: Ekologija.rs, 19.Maj.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledao je u mobilni i nije ni primetio nešto veličanstveno ispred nosa

– Kitovi su se pojavili nedaleko plaže Redondo, a ja sam se zatekao nekih pedesetak metara od njih. Mladić sve vreme nije skidao pogled sa svog telefona. Dve žene koje su sa njim bile na brodu fotografisale su kitove, ali on ni to nije primetio – rekao je Smit, fotograf koji je zabeležio ovu fotografiju za „CBS News“.

– Možda je pisao poruku bolesnoj majci u bolnici, ali pomislio sam koliko je tužno da je propustio tako predivan trenutak koji se odvijao samo pola metra >> Pročitaj celu vest na sajtu Ekologija.rs << od njega – rekao je Smit.

– Svi smo mi krivi što živote provodimo zureći u svoje mobilne, čak i ja. Mislimo da je život bolji na našim telefonima, ali propuštamo ono što se događa oko nas – zaključio je ovaj fotograf.

Izvor: Na vodi

Nastavak na Ekologija.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Ekologija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Ekologija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.