Danas Svetski dan slonova

Izvor: Beta, 12.Avg.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas Svetski dan slonova

Širom sveta organizacije za zaštitu životinja i zoo vrtovi obeležiće danas Svetski dan slonova, 12. avgust.Kampanja, ustanovljena 2012. na inicijativu istoimene organizacije, posvećena je očuvanju i zaštiti slonova od brojnih pretnji koje prete toj životinjskoj vrsti.Svetski dan slonova ustanovljen je kako bi se pozvalo na hitno reagovanje zbog opasnosti i rizika kojima su izloženi slonovi u azijski i afrički slonovi.Na šestu godišnjicu, ta organzacija saopštila je da globalna medijska kampanja o širenju svesti o zaštiti slonova nastavlja da raste i napreduje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Svetski dan slonova

Izvor: N1 televizija, 12.Avg.2017

Širom sveta organizacije za zaštitu životinja i zoo vrtovi obeležiće Svetski dan slonova, 12. avgust...Kampanja, ustanovljena 2012. na inicijativu istoimene organizacije, posvećena je očuvanju i zaštiti slonova od brojnih pretnji koje prete toj životinjskoj vrsti...Svetski dan slonova ustanovljen...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.