Broj žrtava poplava u Kini porastao na 99

Izvor: Beta, 29.Jul.2021, 13:18

Broj žrtava poplava u Kini porastao na 99

Broj stradalih u poplavama koje su zahvatile provinciju Henan u centralnoj Kini porastao je na 99, saopštile su danas vlasti.U Žengnžuu, glavnom gradu provincije koji su pre devet dana pogodile rekordne količine padavina, poplavljena je mreža metroa u čijim je tunelima stradalo 14 osoba.Oluje su se zatim preselile na sever, poplavljujući i druge delove provincije.Kineski portal "Pejper" preneo je da je više od 200 uništenih vozila pronadjeno u poplavljenom tunelu u Žengnžuu.U pojedinim područjima voda se povukla gde su u toku akcije čišćenja terena.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj žrtava poplava u Kini porastao na 99

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2021

Broj stradalih u poplavama koje su zahvatile provinciju Henan u centralnoj Kini porastao je na 99, saopštile su danas vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.