eBay više neće prodavati čarobne napitke i gatanje

Izvor: Vostok.rs, 20.Avg.2012, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

eBay više neće prodavati čarobne napitke i gatanje

20.08.2012. -

Internet-aukcijski sajt eBay je uključio čarobne napitke, gatanje i čini na listu zabranjenih artikala za prodaju, navodi se u saopštenju ovog sajta. Takođe će se, iz aukcijskog kataloga, izbaciti slične kategorije.

U saopštenju eBay se navodi, da kompanija redovno revidira spisak dozvoljenih i zabranjenih artikala za trgovinu na osnovu žalbi kupaca i prodavaca. Pored napitaka i gatanja, na listi zabranjenih predmeta za prodaju na eBay se nalaze još i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << molitve i blagoslovi i saveti. Promene u pravilima eBay će stupiti na snagu od septembra 2012. godine.

U ovom trenutku u delu "magije" na eBay, za 10 dolara možete koristiti usluge vudu veštica sa Haitija ili kupiti duha na aukciji po početnoj ceni od 110 dolara. eBay aukcija je redovno mesto za prodaju raznih neobičnih stvari. Konkretno, u različitim vremenima na eBay su izlagani vanzemaljski leš, komad piletine u obliku čizme i druge neobične ponude.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/liewcf/cc-by-nc-sa    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.