Zorana je vesela, duhovita, nasmejana, a ovim videom šalje važnu poruku za sve nas!

Izvor: NovaEnergija.net, 12.Dec.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana je vesela, duhovita, nasmejana, a ovim videom šalje važnu poruku za sve nas!

Zorana Ivanić je rođena u oktobru 1993. godine, a sa osam godina joj je postavljena dijagnoza generalizovane distonije.
Tegobe su počele u vidu nevoljnih pokreta desne ruke, a zatim su se nevoljni pokreti proširili na celo telo. Kod Zorane se javljaju distonični pokreti glave, vrata, trupa, obe ruke. Hod joj je veoma narušen i otežan zbog nevoljnih pokreta i prinudnog položaja tela.
Uprkos svemu tome je, Zorana ili Zoka kako je zovu prijatelji, nasmejana, puna duha, vedra, >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << duhovita i veoma talentovana. Snima različite video klipove koje možete pronaći na Youtube kanalu Svesni kreatori.
Nedavno je snimila video na engleskom sa pozivom da joj pomognete. Pronašla je preko Googlea lekara u Južnoj Koreji, koji, kako i sama kaže, mnogo košta.
Pogledajte njen video i donirajte novac – sms 166 na broj 3030. Broj tekućeg računa je 340-32145031-06, a deviznog 340-76470603-08.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.