Zmija u centru grada uplašila Vranjance

Izvor: Blic, 20.Apr.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmija u centru grada uplašila Vranjance

Vranjanci su jutros u centru grada zatekli nesvakidašnji prizor - zmiju koja se nalazila na ulici u blizini zapaljene zgrade gradskog teatra “Bora Stanković”

Građani su komunalnoj policiji prijavili da je zmija na ulici. Ubrzo je iz Vladičinog Hana stigla ekipa Udruženja za zaštitu gmizavaca “Poskok”, koja je uhvatila zmiju i pustila je u prirodno stanište. Predsednik Udruženja Vladica Stanković potvrdio je da je u centru Vranja uhvaćen neotrovni mladi stepski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smuk.

U proteklih mesec dana u Vranju su građani primetili zmije ispred stambenih zgrada, škola i dečijeg vrtića, ali gmizavci nikoga srećom nisu napali.

Inače, članovima Udruženja za zaštitu gmizavaca uskoro sleduje još jedna akcija uklanjanja desetak smukova, koji su nastanjeni u temelju školske zgrade u Srpskoj Kući kod Bujanovca, u kojoj nastavu pohađa troje učenika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.