Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 21:20

Živko Pavlović potpisao ugovor za stan u Beogradu na vodi

Dobitnik glavne nagrade, stana u Beogradu na vodi u prolećnom izvlačenju igre "Uzmi račun i pobedi", Živko Pavlović iz Boljevca potpisao je u Vladi ugovor o vasništvu stana od 55 kvadrata.
Dobitnik glavne nagrade i danas je imao više sreće od dobitnika dva stana u "Zemunskim kapijama. Iako je bilo planirano da svi potpišu ugovore, zbog omaške u kvadraturi, oni će ih potpisati nakon ispravke, dok je Živko i zvanično postao vlasnik stana u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na vodi.

"U našem Boljevcu, zdravom i veselom ispod Rtnja, gde se svi znamo, idem ulicom dva-tri dana, svako je hteo nešto da kaže, ali prvo da čestita", kaže dobitnik stana u Beogradu na vodi Živko Pavlović.
Stan će biti useljiv u oktobru, do tada najnestrpljiviji su unuci Nađa i Nikola.
Nađa i Nikola Rajković jedva čekaju da vide stan i dodaju da očekuju lep pogled.
Zadovoljni odzivom građana koji su u prolećnom krugu poslali više od 50 miliona računa, nadležni ih podsećaju da nagradna igra traje i tokom leta.
"Nagradna igra je važna zbog sive ekonomije, da probudimo svest građana da uzmu fiskalni račun. Svaki dinar nam je značajan za budžet, jer tako možemo dalje da finansiramo razvojne projekte i sve ono što je bitno za državu", ističe državni sekretar Ministarstva finansija Slavica Savičić.
Oni koji nisu imali sreće u prolećnom, imaju podjednake šanse u jesenjem izvlačenju. Uz pet miliona već pristiglih i koverte koje ćete tek poslati u konkurenciji su za jedan od još 30 automobila i osam stanova.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.