Izvor: Glas javnosti, Beta, 13.Mar.2010, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žitorađa i dalje bez nove vlasti

ŽITORAĐA - U Skupštini opštine Žitorađa, i pored ranijih najava, nije formirana nova vladajuća koalicija, a centrala stranke raspustila je lokalni odbor Demokratske stranke, pojedinačno najjače grupacije u lokalnom parlamentu.

Odluka o raspuštanju lokalnog odbora DS usvojena je uz obrazloženje o poremećenim međuljudskim odnosima, ali se spekuliše da je to učinjeno jer su demokrate u Žitorađi želele da formiraju vlast sa Srpskom radikalnom strankom.

Poverenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << DS u Žitorađi Dragan Mirović rekao je da će nesuglasice u stranci biti brzo prevaziđene, pa se može očekivati i skori nastavak rada lokalnog parlamenta.

Predsednik opštine Žitorađa Miodrag Petrović iz DS, koji je zbog blokade rada lokalne skupštine podneo ostavku pre nekoliko dana, juče je povukao ostavku uz obrazloženje da će sačekati da se sredi situacija u DS.

Do blokade rada lokalnog parlamenta došlo je zbog razmirica demokrata sa koalicionim partnerom - Novom Srbijom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.