Zimske temperature iza nas

Izvor: RTS, 20.Mar.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimske temperature iza nas

Meteorolog Nedeljko Todorović iz RHMZ kaže za RTS da se snežne padavine ne očekuju u ravničarskim predelima, a na planinama će biti novih 15 do 20 centimetara snega.
Prvi sati proleća prohladni, ali bez kiše. Gostujući u Dnevniku RTS-a, Nedeljko Todorović je rekao da smo zajedno sa zimom ispratili zimske temperature ako se posmatraju niži predeli Srbije, ali će u planinskim predelima biti snega >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << već naredne sedmnice ali verovatno i u aprilu.

"U svakom slučaju sutra sledi naoblačenje, počeće slaba kiša pa bi kiša nešto intenzivnije padala u utorak i sredu i delom u četvrtak a tih dana u planinskim predelima bi padao sneg i palo bi novih možda 15 do 20 centimetara snega", rekao je Todorović.
Prema njegovim rečima, snežne padavine u ravničarskim predelima se ne očekuju.
Posle nekoliko kišnih dana, a kiše će biti najviše u sredu i delom u četvrtak po razvedravljanju u petak pa subotu i nedelju bilo bi opet mraza kao i prethodne sedmice, rekao je Todorović.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.