Zima odnosi žrtve: Još troje umrlo od hladnoće

Izvor: Mondo, 10.Jan.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zima odnosi žrtve: Još troje umrlo od hladnoće

Dvojica muškaraca iz okoline Gadžinog Hana, otac i sin, preminuli su usled niskih temperatura koje su ovih dana zadesile Srbiju. U Vranju nova žrtva hladnoće.

Foto: tanjug /dusan anicic/ da

Dvojica preminulih su iz mesta Duga Poljana kod Gadžinog Hana, a slučaj je jutros policiji prijavio čovek iz susednog sela koji je donosio hleb, prenosi RTS.

Otac i sin su ziveli kao socijalni slučajevi, navodi RTS.

Pešter i dalje zavejan, đaci neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sutra u školuVranjanac umro od hladnoće

Od posledica smrzavanja je protekle noći umro i Vranjanac Z.S. (58) iz sela Strešak u Poljanici.

Komandant vatrogasnog bataljona Odeljenja za vanredne situacije u Vranju Vedran Tašković je agenciji Beta rekao da su vatrogasci spasioci u ponedeljak popodne našli Z.S. u teškom stanju, s promrzlinama, a nekoliko dana nije jeo, niti je ložio.

"Uspeli smo da ga prebacimo do Prijemno trijažnog odeljenja vranjskog Zdravstvenog centra, gde je odmah primljen, ali je nažalost u toku noći preminuo", kazao je Tašković.

Z.S. je druga žrtva smrzavanja na području Vranja.

U nedelju ujutru je u u naselju Ogledna stanica u Vranju nađen mrtav muškarac za koga su lekari konstatovali da je umro od smrzavanja. On je, kako se pretpostavlja, tokom noći izašao da donese drva, okliznuo se i pri padu polomio butnu kost, posle čega je ostao na ulici celu noć.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.